dimarts, 27 de gener del 2015

Coolhunter: Alice à Paris

Alice à Paris és una petita marca de roba que amb 10 anys a les seves esquenes ha sabut anar creixent a poc a poc. Van començar amb una petita botiga a París mateix, on continuen instal•lats. Pas a pas van obrir fins a 3 botigues noves també a París, fins que van fer el salt a vendre online al 2009.

El seu objectiu és “proveir de roba per a nens a partir de materials naturals amb formes simples, a preus raonables mitjançant la creació de petites sèries impreses i en constant renovació durant la temporada.”

Si heu vist les peces que acostumo a cosir haureu notat que els bombatxos pels nadons m’agraden molt. També les camises. Són peces bàsiques, fàcils de cosir i a més el seu patronatge senzill els fan confortables. També són fàcilment combinables segons l’estil que un més li agradi: si sou de models clàssics, el cotó estampat de quadrets combina amb uns bombatxos de tons marronosos, si sou més d’estampats, uns bombatxos ratllats i una samarreta seran el conjunt ideal.

I això ofereixen Géraldine i Julien, els creadors d'Alice à Paris. Amb els patrons bàsics de bombatxos i camises en fan una col•lecció d’estil clàssic pels seus estampats i ús de teixits però amb un toc modern i confortables per nens moguts. I a més, tal com comenten a la seva web amb preus assequibles.

Què us semblen aquests models?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...