Informació


Sobre mi

Diuen que una criatura et canvia la vida. Es diu en el sentit de pensar més en ella que en tu, fer la meitat de coses que feies abans, etc. Però a mi em dóna la possibilitat de jugar, aprendre, veure amb ulls de nena i descobrir-me fent manualitats com quan anava a l'escola.

Documentalista i historiadora. Quan es parla de bibliotecàries normalment la gent imagina una dona d’uns cinquanta anys, ulleres de pasta velles, monyo al cap i roba antiquada, generalment amb cara de pocs amics i preparada per fer callar al personal. M’acosto més a la trentena que a la seixantena, porto ulleres de pasta modernes, cabell curt i semblo més una executiva que una velleta entranyable. No sóc exactament una bibliotecària encara que els estudis m’han enfocat cap aquesta vessant. Treballo de documentalista a una empresa petita i gestionar la informació és una de les meves tasques.

A les estones lliures m’agrada córrer darrere els meus nens, jugar amb ells i descobrir el seu món, fer excursions, la natura, visites culturals, viatjar... veure i ensenyar món. Quan la calma arriba a casa és el moment en que el dedico a cosir.

p'tit gat em serveix per ensenyar com jugo, aprenc, descobreixo i com me les apanyo en la famosa conciliació laboral-familiar.


Sobre p’tit gat

El meu primer contacte amb el fil i l’agulla va ser quan la meva àvia em va ensenyar a cosir el trau del meu ós de peluix.

No vaig tornar a tocar agulles fins molts anys després, amb el naixement de la meva filla. Vaig començar a pensar i cosir roba única per ella i vaig crear p’tit gat, la marca i el bloc, pe poder ensenyar el que vaig fent. Amb el temps ha anat creixent gràcies al nou membre masculí de la família i a l’experiència del que he anat necessitant com a mare.

Crec que de quatre patrons senzills se’n poden extreure moltes idees i models diferents, pensant en el nen o la nena que els ha de portar. M’agrada que la roba sigui senzilla i còmode, també m’agrada la roba única, que té el detall de la personeta que portarà aquella peça. Per això m’agrada crear roba sota comanda, adaptant els patrons als gustos dels nens, a poder personalitzar la peça. Això fa que les peces siguin diferents entre elles. Les peces les retallo i cuso jo mateixa, així que tot el procés és totalment artesanal.CONTACTEU PER FER UNA COMANDA PERSONALITZADA

La comanda personalitzada es realitza de la següent manera:
· Tries la peça que més t'agrada.
· Tries l'estampat i l a tela amb què t'agradaria tenir la teva peça
· M'envies la teva comanda a ptitgat@outlook.com
· La preparo. Ens enviem correus per acabar de contestar dubtes.
· L'envio, com a molt tard, al cap de 7 dies laborals, en correu certificat.


Formes de pagament
PayPal
Per més informació pot visitar la web de Paypal. http://www.paypal.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...