divendres, 30 de maig del 2014

Dies de... maig



Atelier: Xoriguer, dos models per disfrutar de valent: Falta ja poques setmanes perquè arribi l'estiu i us presento uns pantalons ideals per les calors que s'apropen: frescos, amples i còmodes. Us els presento amb dos models diferenciats, per poder-los utilitzar en difenets moments.

Atelier: Canvis i plan:Després de molt de temps cosint a les nits mentre els petits dormen, hem decidit canviar de lloc l'atelier, el racó de costura. Continuo cosint de nits però he canviat la companyia dels roncs dels petits per el tic-tic de les mans del gran a l'ordinador.

Coolhunter: Noé & Zoë: Roba senzilla amb estampat geomètric, de la mà de Noé i Zoë de Berlin.


Aparador: Helena, una vida: Després de molts anys de malaltia, la meva germana Helena ens ha deixat. I des d'aquest blog us presentem la seva malaltia, perquè algun dia deixi de ser un estigma.

Aparador: De revistes i altres propostes: Us presento diferents revistes internacionals i nacionals de costura, que s'inspiren amb vcreacions d'altres bloggers... i us convido a ensenyar d'alguna manera les nostres creacions.


Slow walk: Pati del Cafè Nou: Una nova zona verda a Mataró, on segur que es faran moltes activitats. Recomanable la seva visit.


Atelier: Quimonos boletaires i quimonos maduixers: Els primers quimonos de la nova col·lecció per nadons ja han sortit a la llum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...