dimarts, 27 de maig del 2014

Atelier: Quimonos boletaires i quimonos maduixers

Teniu alguna amiga que estigui apunt de tenir un fill? Heu d'anar a veure aquella parella que ha decidit ampliar família? Ara que sembla que l'estiu s'acosta, entre tempesta i tempesta primaveral, podeu fer un regal especial als vostres amics amb aquests quimonos estampats.

El nassarró vernellet, les galtes com les maduixes acabades de collir, els ditets arronsats... i un quimono que recordi els primers dies d'aquest nouvingut. L'estampat vermell i el ribet blanc combinen a la perfecció amb un pantalonet o una calceta de cotó blanc.


Però potser els vostres amics són més de muntanya, de tardor, i els agrada anar a caçar bolets. A les caminades pel bosc, amb el cistell a la mà i el bastó a l'altra, la petita de casa els acompanyarà amb el seu quimono de la sort, de bolets blaus i verds.


Però si aquests dos quimonos no us han acabat de fer el pes, o si el fill dels vostres amics és més de geometries, d'espirals i de donar voltes i voltes dins la panxa podeu esperar a veure els propers que vindran. O demanar el vostre quimono personalitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...