dimarts, 3 de juny del 2014

Atelier: Porta-bolquers de geisha i drac

Recordeu els tutorials de gorro i tovalloletes? Ara podeu ampliar la col·lecció amb un porta-bolquers a conjunt.

Vaig conèixer l'existència d'aquestes bosses porta-bolquers a través d'una web americana. I la veritat és que va ser una d'aquelles coses que vaig trobar més útil. En vaig fer un per mi que encara ara utilitzo per guardar bolquers i tovalloletes humides, per no tenir-ho desperdigat per la bossa o cistella que hi ha sota el cotxet.

Tot i que s'autoanomena bossa portabolquer la utilitat que té pot ser d'allò més variada. Però és una forma pràctica i endreçada de tenir a mà dos o tres bolquers, les tovalloletes, una crema... per quan se surt a passejar.


Posa't en situació: surts a passejar amb la teva filla. De cop sents una oloreta especial i te n'adones que s'ha de canviar. Trobes una cafeteria amb canviador. Perfecte fins aquí. Però quan ja tens la nena sobre el canviador obres la bossa i busques els bolquers, la crema i les tovalloletes. Ho remenes tot. Gires i regires la bossa. Acabes escampant tot el de dins per terra i finalment d'una butxaqueta surt la crema, el bolquer arrugat cau a terra i les tovalloletes les agafes al vol.

No et seria més pràctic haver posat la mà a la bossa i treure'n una bosseta més petita amb tot a dins? Tot preparat?

Si t'has trobat en aquesta situació, o si vols estalviar passar per això a una amistat que estigui apunt de tenir un fill, fes-li aquest original regal. I ho pots acompanyar d'una tovalloleta eixuga-babes de conjunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...