divendres, 4 d’abril del 2014

Coolhunter: Quins patrons utilitzo?

Quan vaig començar a cosir, per buscar inspiració i per aprendre'n vaig trobar una web que per mi va ser tota una revel·lació. Va ser la Dana, nord-americana, mare ara de 3 nens, que sap explicar com ningú com aprendre a cosir. D'ella en vaig aprendre molt. I a través d'ella vaig anar saltant d'un blog a un altre.

D'aquesta manera vaig arribar a la Rae, qui té patrons gratuïts i d'altres pagant i de qui he trobat patrons per nen originals, ja que en general els nens tenen una roba més senzilla, més igual.
 

Entremig vaig fer un curs de costura amb unes noies de Barcelona. Tenien una botiga molt petita i acollidora, però van haver de tancar. D’elles, apart d’aprendre molt, vaig comprar diferents patrons que són la base de moltes de les meves peces. Si voleu cosir algun dia encara podeu trobar a la Leila, que us farà classes envoltades de bon ambient, un berenar...

M’agrada modificar patrons. M’agrada utilitzar els patrons bàsics que tinc per fer-ne canvis i adaptar-los a allò que m’inspira. Tot i així tinc encara marques de referència. Mares bàsicament, que de la necessitat i de l’experiència, han fet una marca i ofereixen els seus patrons. La majoria sota venda però sempre tenen un regal pels seus lectors i et pots trobar un tutorial amb patró gratuït.

Són les meves fonts d’inspiració. Els meus recursos patronals. Amb qui em deixaria el sou per crear tot un armari d’hivern o d’estiu. A qui recorro quan vull crear una col•lecció o quan comença una nova Kids Clothes Week.
1. Blank Slate Pattern, 2. Heidi and Finn, 3. Compagnie M., 4. LouBeeClothing


I vosaltres quins patrons, gratuïts o de pagament, feu servir? Quina és la vostra font d'inspiració?

6 comentaris:

  1. Per a mi, Para mi peque con amor, Naii, Noodlehead...perquè van ser de les primeres q vaig conèixer. Provar sobre patrons gratuits imposa menys q compar-los i q surti un nyap, q de vegades al principi passa...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, va bé començar amb els gratuïts, per si de cas no et surt bé

      Noodlehead me l'he deixat i és una de les que segueixo sovint. Naii l'estic coneixent ara, perquè m'en parleu vosaltres

      Per cert, gràcies per la visita :)

      Elimina
  2. Ostres doncs jo podria escriure el mateix que tu sense el curs a Barcelona. He fet un punt de pantalons a l'albert amb el patró de la Dana i circle skirts per regalar i per a la Rita i l'Emma.
    Ara també estic mirant La Pantigana i Para mi peque con amorr, els dos tenen uns bons tutorials i patrons gratuits si t'agraden els sarouels.
    I trobant infinita inspiració amb la KCWC i el pinterest, masses coses i poc temps

    ResponElimina
    Respostes
    1. Txell totalment d'acord amb tu.... Pinterest i KCWC són massa inspiradors! :)

      Elimina
  3. Mi rincon de mariposas i La pantigana, de moment. Encara no m'he inspirat a comprar cap patró, també en tinc de la meva àvia de quan ens feia els vestits a mi i a les meves cosines.Així que amb això, els llibres de l'àvia i el suport de la seva germana i una amiga modista m'estic creant els meus propis patrons...

    ResponElimina
    Respostes
    1. oh! Molt bé Plats Tasses! Que guai poder crerar els teus patrons amb patrons antics de la teva àvia... han de tenir un significat especial.

      La meva àvia es dedicava als vestits de nines, algun dia hauria de recuperar patrons...

      Per cert, benvinguda!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...