divendres, 11 d’abril del 2014

Dies de... març




Atelier: De Carnestoltes per Banyoles: Aquest any Carnestoltes ha "caigut" molt tard. Els nens ho han celebrat a l'escola, a casa, a casa dels avis... I des de Banyoles ens arriba una gateta que ha personalitzat un jersei meu.
Estudi: Rutines: Matins que comencen igual, dies a l'oficina... rutines diàries que acomapnyen als nens a ser més autònoms i a prendre conciència del que hem de fer abans de sortir.

Coolhunter: Motoreta:  és una marca sevillana de roba infantil que he descobert fa poc i ha presentat col·lecció nova. Totalment recomanable.
Slow walk: Les nenes volen inventar, i els nens també: Un vídeo en plena campanya de nadal que em va agradar molt, per demostrar que les nenes no només juguen a nines. O hi juguen però una mica diferent de com pensem...
Tutorial: Gorro amb visera: Nou tutorial. Gorros amb visera per nens petits, mitjans o adults. El que vaig fer era reversible i per un nadó, però fàcilment adaptable a altres talles.
Slow walk: Milola: Passejant per Mataró us podeu perdre en aquesta pastissera/ cafeteria, apte per tots els públics i sobretot pels intolerants al gluten. A mi m'envcanta un dels seus pastissos. Endevineu quin?
Slow walk: Can Pau: Si voleu anar tota una colla a passar a també podeu accedir a la botiga sense sortir del blog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...