dimarts, 4 de març del 2014

Atelier: De Carnestoltes per Banyoles

Demà és l'ultim dia de carnaval. Demà serà el dia que les disfresses tornaran a les seves capses, guardades per jocs infantils a casa o per l'any que ve.

A casa no som molt de disfressar-nos. Però sí de preparar disfresses. I per això he ajudat a una mare a aconseguir el jersei negre que no hi havia manera que trobés per la seva petita gateta.


Un jersei de forro polar, tant necessari quan es vol anar disfressat pel carrer en ple febrer/març, cosit amb la overlock, amb el que em vaig estrenar. Amb cremallera davant per ser fàcil de posar i treure. Els punys i el coll van ser un afegit de la seva mare, que també li va fer la faldilla de tul, les orelles i la cua.


La gateta S. és tota una artista i va poder disfrutar del Carnestoltes de Banyoles abrigada en la seva disfressa de gata negre, que en algunes cultures porten bona sort.

I els seus pares, com devien anar?

2 comentaris:

  1. AAhhh! que mona!! Ha quedat molt xula!! Que no la vegi la meva nena, que acaba de descobrir què és això de disfressar-se i li ha agafat gust!! Segur que me la demanaría!!

    ResponElimina
  2. Està maquíssima! T'ha quedat genial, el tutú li dona un toc molt xulo.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...