dimecres, 20 de març del 2013

One lovely blog award


No sóc una amant de les cadenes blogueres (ni de les de email...) però quan rebs un premi no li pots fer un lleig.

La Fanny de Coses de mare m'ha fet un regal en forma de premi, el One Lovely Blog Award (Premi a un blog encantador). M'ha fet especial il·lusió que em tingui en compte com un blog a seguir i que hi ha trobat coses interessants i que l'inspiren. Dit així sembla poca cosa però uf! suposa una gran responsabilitat a partir d'ara ;)

El premi consisteix en enganxar la imatge del premi, enllaçar el blog amb el de la persona que te l'ha atorgat, atorgar el premi a 15 persones i informar-les i explicar 7 coses d'un mateix.

Ja he comentat que no m'agraden les cadenes bloguils i em sap molt de greu, molta gent es mereix un premi així, començant per la llista de blogs que tinc al lateral (molts de visita obligada) o per les meravelloses persones que segueixo al pinterest i totes aquelles que segueixo obertament o més secretament.

I dit això explicaré algunes "intimitats" meves, així ens anem coneixent ;)

1. Tinc el "petit defecte" de no parar quieta. No sé estar sense fer res i això comporta que tingui tres o quatre projectes en ment, que difícilment segui al sofà a mirar la tele sense res a les mans...

2. No estaria aquí si no fos pel bitxo gran que ja fa tres anys va entrar a la meva vida. Ella va ser la causant i junt amb el seu germà m'inspiren a jugar, a aprendre i a cosir, per ells i per altres.

3.Tinc un "mandrós" pencaire, com li dic carinyosament, a casa que em dóna suport en totes les meves idees boges. Gràcies!

4. Cada cop estic més convençuda que un aconsegueix el que es mereix, per bé o per mal.

5. Encara que sempre corro, que combinar feina i família a vegades és complicat, m'agrada la idea de "slow life" i aprenc dels petits moments per mi, pels meus.

6. Cada vegada més disfruto dels petits detalls: passar una estona sortint de l'escola amb altres pares al sol de les escales del pati, cuinant galetes i altres petites delícies, fent manualitats amb els petits...

7. M'imagino un futur on ho pugui combinar tot, amb els meus horaris i les meves estones, acompanyada, sola.. és difícil però vaig treballant per aconseguir-ho.

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...