divendres, 10 de juliol del 2015

Slow walk: Castell de Púbol i el surrealisme

 

A vegades no ens adonem que tenim al costat de casa petits tresors i anem a buscar-los ben lluny. El passat cap de setmana, gràcies a Instramuntanats, vam poder gaudir d'una visita a un petit castell i descobrir els seus detalls.


Així que dissabte al matí ens vam dirigir a Púbol, un poblet petit de l'interior del Baix Empordà on hi ha el castell de la Gala, la mussa de Dalí, on va viure els últims anys de la seva vida. Castell on no deixava entrar a Dalí sinó era amb una invitació exprés i potser per aquesta raó el castell no s'ha convertit en un aparador de les excentricitats del pintor.. Hi va fer canvis però també va deixar espais perquè fos la Gala qui ho decorés i ho convertís en un petit racó on desconnectar, fer trobades i gaudir de l'Empordà.


El dia era molt calorós però tot i així vam passejar pel seu jardí, on vam descobrir elefants que ens regaven, una piscina convertida en estany, racons on seure a l'ombra i fins i tot porxos amb mirador.

I no oblidem els nens. Des del Museu ens van preparar una activitat perquè els nens descobrissin el surrealisme arran d'una exposició temporal d'un bust.
I si voleu veure altres fotos d'aquesta trobada podeu consultar els #petitssurrealistes o #instramuntanatsapubol

Entre el grup hi havia una molt embarassada...a veure si la coneixeu :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...