dimarts, 19 de maig del 2015

Aparador: Cute Martina


Avui us presento una botiga de Sitges. És Cute Martina i es presenten així:

Cute Martina es un mundo de fantasía para pequeños y mayores, con una filosofía propia, no se permiten ni la tristeza ni los problemas, solo se permite ser feliz, soñar y dejar todas las preocupaciones fuera. Cada una de nuestras creaciones es única, original, con colores vivos, hecha de forma artesanal y con todo nuestro amor.

No és només una botiga sinó que és la unió d’unes dissenyadores que van començar a pintar a mà objectes per la casa (tasses, coixins...) i per personalitzar roba pels més petits i ha acabat obrint un petit local on vendre les seves peces. Van començar d’una manera molt manual però per poder arribar més fàcilment als clients han buscat una alternativa amb la impressió digital que les permet continuar amb els models personalitzats, productes únics i en alta qualitat.


Acaben de renovar la seva web i l’estrenen aquest 2015 junt amb el segon embaràs de l’Alexia, dos naixements en un. Diuen que quan estem embarassades estem més creatives i plantejar-nos noves coses. Ben bé nou no és aquest projecte, però li donen un nou impuls amb la nova web, on hi trobem la botiga online i un blog on ens podem posar al dia de les aventures d’aquestes dues emprenedores.

També utilitzen molt el Facebook, des d’on les seguia mentre van tenir la web en construcció. Hi publiquen sovint i es poden veure els nous models que preparen, les peces personalitzades i la seva forma de treballar. Dibuixos de traç simple, infantil, amb missatge. Però que ens fa treure un somriure i recordar la felicitat dels petits és ben fàcil quan un bon dibuix ens parla.

Totes les fotografies són de Cute Martina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...