dimarts, 24 de març del 2015

Coolhunter: Sentir-se bé embarassada

Sí, ampliem família. No anàvem prou liats que hem decidit ampliar la família a un membre més. I no una mascota (tot i que algun petit de la família estaria més que content), sinó amb un germanet o germaneta. Sorpresa fins al final.
Podeu opinar de la "grandària" de la meva panxa... després d'una sessió de ballet
Tot i que em diguin que sembla que estigui de més del que oficialment estic (20 setmanes ara), que no sé si és bon senyal (no sé si és que em veuen molt grossa o que no saben com és una embarassada de 5 mesos) , jo em trobo ara mateix molt bé i molt a gust amb mi mateixa. Sí, he deixat alguna roba guardada a l’armari per l’hivern que ve i alguna samarreta em va ben arrapadeta però no me’n amago. M’agrada. No m’he sentit mai bé (potser canvio als últims mesos) anant amb aquells vestits llargs fins als peus, on només veus panxa. Prefereixo tirar de pantalons, vestits arrapats i alguna faldilla (poques, tampoc m’acaben de fer el pes les faldilles d’embarassada). Així que, si alguna esteu en la mateixa situació que jo i encara treballeu i voleu continuar portant “models d’oficina” o sou de les que us agraden els texans i les samarretes però amb la panxa no sabeu com fer-ho, mireu les propostes que us porto.


Per cert, el que he vist és que es porta molt el cinturó per sobre la panxa. No queda malament però encara no li veig la gràcia....

5 comentaris:

  1. Panxolina!!
    Doncs jo estic de 35 setmanes i tinc una panxona més o menys com la teva (a mi em diuen el contrari, que estic de menys... jejejeje)
    A mi sí que m'agrada el tema del cinturó damunt la panxa, és que sinó depèn de quina camisa o vestit sembla un sac de patates pel meu gust!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Felicitats! Ja estàs a la recta final ;)

      Potser sí que depèn de la camisa acabaré posant-me un cinturó d'aquests... ara em faràs agafar complexe de bola gegant si et supero en volum de panxa, jajaja, que jo no me la veig taaan gran!

      Que vagi molt bé!

      Elimina
    2. Enhorabona també! La blogosfera costuril floreix! :-)

      Elimina
  2. Moltes felicitats, Roser! Quina bona notícia! :-)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...