divendres, 20 de febrer del 2015

Aparador: Vella Quaresma i el compte enrera

Un dia us parlaré amb calma de Koccos i els seus dissenys, però avui us faig una recomanació ràpida perquè aquests dies de Quaresme, mentre esperem que arribi la Setmana Santa, no es facin tant llargs, o no haguem d'explicar una vegada i una altra quants dies falten per la mona.

Sí, deu ser que els catalans ens movem pel menjar, preocupats per quan podrem menjar un pastís especial, una figura amb més xocolata que la que ens podem menjar en un any sencer, o pels que tenen padrins més tradicionalment moderns, una mona de les antigues, amb ous de gallina reals com a decoració.

Però bé, com que per la mona encara falten unes set setmanes, ens podem distreure tallant cames a la Vella Quaresme. Quin dia li tallarem? Divendres? Diumenge? Cada dia? Sí, a casa meva és cada dia la resposta. Perquè amb la proposta de Vella Quaresme que us porto podeu treure i posar les cames cada vegada que volgueu. I per no perdre'les les podeu guardar a la part de darrera, amb un velcro que hi ha cosit.

Si en voleu una podeu posar-vos en contacte amb Koccos o passejar per Mataró, ja que a Artijoc i a Expobox també en trobareu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...