divendres, 12 de desembre del 2014

Slow walk: Ruta de l'esquirol

Si sou d’anar a fer excursions, si teniu nens caminaires, avui us porto la Slow walk per la muntanya. I no anirem molt lluny, ni a un lloc molt conegut. Almenys, quan es pensa en excursions per la muntanya, habitualment es pensa en el Montseny o per grans caminaires, amb els Pirineus. Però anirem a la Serralada Litoral. 
Coneixeu el Parc Arqueològic de la Cadira del Bisbe? Està a Premià de Dalt i s’hi pot arribar amb cotxe. És on us proposo deixar el cotxe i començar l’excursió, que a pas normal serà de 2 hores. Com que tenim tot el matí perquè els nens segueixin bé el pas es pot aprofitar per buscar flors, escoltar ocells, trobar esquirols o dies com aquests buscar possibles tions.

Des del Parc Arqueològic anirem cap a l’ermita de Sant Mateu, que és el lloc que us vull recomanar que visiteu. Una petita ermita enmig de la muntanya, que ens dóna la possibilitat de tenir unes vistes al Maresme i jugar a reconèixer les diferents poblacions o mirar el mar a veure quants pescadors tornen cap a casa, o potser velers! Amb els nens es pot jugar a qualsevol cosa fent servir la imaginació. La ruta és circular així que tot xino-xano tornarem cap al Parc Arqueològic.

La desavantatge principal d’aquesta ruta és que hi ha forces desnivells. Moments de pujades que ens faran reduir la velocitat, però també es tracta d’un camí ample i senzill, on els nens poden distreure’s fàcilment i fer la ruta menys pesada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...