dimarts, 9 de desembre del 2014

Coolhunter: Nobale

 
Nobale és Noni Barea. Nobale és disseny d'Olot. Nobale és marca que fa servir la Noni per presentar les peces que crea, artesanalment, per nens. I aquest any ha ampliat col·lecció a mares.

Però jo em fixaré només en la col·lecció per nens, especialment la de nadons. Les que em seguiu sabeu que m'agraden les peces pels petits còmodes, sense complicacions. Pantalons amples, quimonos fàcils de posar, evitant cremalleres i botons.

I Nobale s'ajusta a aquestes característiques. Roba de cotó amb colors llisos la majoria de les peces però amb un detall de color, peleles de màniga llarga i curta, sarouels i jaquetes de conjunt.

Per conjuntar aquestes peces també té un apartat d'accessoris, amb mantes i arrullos que segueixen la mateixa tònica que es peces per a nadons: roba d'un sol color amb un detall d'un gat o un mússol. Peces que només veure-les pots imaginar a un nadó envolcallat, evitant el fred de l'hivern que ja ha arribat.

I sobretot no us perdeu el seu vídeo de presentació. Descobrireu com es fa un body i com, a les seves mans, sembla d'allò més senzill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...