dimarts, 8 de juliol del 2014

Atelier: Un quimono florejat

Tot i els meus problemes amb la màquina de cosir (algun tècnic que em pugui ajudar?) he tornat a trobar petits moments per anar cosint cosetes que tenia pendents i propostes noves.

Els quimonos per nadons estan quasi acabats i fa poc vaig anar a comprar una nova tela per un encàrrec especial. La única indicació que tenia era: ha de ser de floretes i conjuntar amb el groc. Floretes. No sóc molt amant dels estampats florits i la vaig comprar pensant: bé, i és el que vol...

Però què us puc dir. Una vegada retallat el quimono l'estampat quedava més dissimulat (no era una tela de dos metres de flors) i quan el vaig tenir cosit a les mans vaig dir: Ui, que ja hi veig uns bombatxos curts de conjunt, o una brusa pinefore... Tot amb el detall groc que trenqui una mica.

Sí, finalment m'he enamorat.


Espero que tant la persona que l'ha de rebre com la que em va fer l'encàrrec tinguin com jo un amor, potser no a primera vista, però enamorament a la fi. Sobretot després del llarg viatge que l'espera. Ja us explicaré!

2 comentaris:

  1. Segur que li agradarà un munt!!! A mi m'encanta!! M'has fet venir ganes de fer-ne algun i ara tinc excusa que tin un fillol en camí,!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Txell!
      Espero poder-lo donar aviat i explicar el llarg viatge que farà fins el seu destinatari... sorpresa, sorpresa :)
      A més també m'han vingut ganes de cosir-ne molts més!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...