dimecres, 12 de juny del 2013

Bosses gegants o porta-bolquers?

Quan una és mare, sobretot primerenca, una de les primeres coses que es compra és una bossa gegant, de conjunt amb el cotxet, que l'ha d'utilitzar per portat totes aquelles coses necessàries pel nadó i també les seves. El resultat acostuma a ser que anem carregades amb una bossa que mig any després, un any... o quan abandonem el cotxet també abandonarem. I amb el segon nen ens ho pensarem millor: Calia la bossa?

Jo sóc de les que intento portar lo mínim indispensable i portar-ho a la meva bossa. Durant una temporada canvio de bossa petita a bossa més gran, a tote bag. I allà hi porto agenda, moneder, claus, capseta amb pipa, potet amb cereals/ galetes/ fruita o el que mengi el nen... També hi porto tres o quatre bloquers, la crema i les tovalloletes humides.

I com ho faig perquè no se'm perdi tot per dins la bossa? En algunes tinc butxaques per guardar claus i mòbil. Petites. Però tenir el paquet de bolquers, tovalloletes i crema a mà és important, perquè normalment ho necessites tot de cop. Així que sempre porto a sobre un porta-bolquers.




Com veieu hi ha diferents models. Amb velcro, amb snap, allargat...

Quin us agrada més?

I el podeu combinar:

4 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...