dijous, 29 de novembre del 2012

Pensant en regals?


Nadal

Falta poques setmanes per les festes de Nadal. Qui més qui menys ja pensa en els regals. Almenys pensar-hi, que no significa sempre comprar-los. Jo sóc una de les que ho té pensat de de fa temps i ho acabo comprant corrents l’últim dia, excepte em sembla que en un cas que ja us explicaré després de festes.

El regal que ja està de camí va sorgir de les ganes de compar-hi i alhora de la bonica idea que des de Facebook s’anuncia:

Comprar els regals de Nadal a petites empreses i autònoms. La veïna que ven per catàleg o per internet, l'artesà que fa bijuteria, l'amiga que té una botiga al barri, el pastisser que fa els turrons artesans, el noi que té la paradeta del mercat... Fem que els diners arribin a persones comuns i no a grans multinacionals. Així, més persones tindran un millor Nadal.
Si et sembla una bona proposta, copia i enganxa-ho. Recolzem a la nostra gent.

Per més informació: Fem un propòsit. Jo ja hi sóc.


I amb això us vull comentar que us animem a fer les compres a les petites botigues, als artesans... i sabent que les coses artesanes necessiten el seu "carinyo" i temps per ser creades no ho deixeu per l'últim moment.

Així, si voleu, ja podeu fer comanda a p'tit gat!




Ah! I per les seguidores de facebook, a partir de desembre sorpreseta diària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...