dimecres, 27 de juny del 2012

Les diferents cares d'una terrassa


La calma després de la tempesta. Tempesta? No ben bé, sinó matí de jocs i rialles al voltant d'una banyera reconvertida en piscina per unes hores.

Sempre ens hem queixat que la terrassa se'ns queda petita, que ens falta un metre per banda (i darrera aquest metre en vindria un altre i un altre...) però hem d'acceptar que li sabem treure profit, tot i les queixes. A l'hivern només hi ha les plantes i les bicicletes, a la primavera comencem a obrir i a passar estones matinals fent-hi jugar la Mar o comprant noves flors. A l'estiu recuperem la taula i les cadires i ens prometem sopars diaris que no acabem fent. I als matins, quan el sol pica fort i ens hem de refugiar dins desitgem tenir-hi un hort, més plantes, espai per la taula i lloc per jugar les criatures... massa en poc espai. Però ens adaptem.

Avui hem agafat la banyera que tan poc agrada a la Mar i l'hem portat a la terrassa, mentre l'ompliem d'aigua calenta li deiem piscina i la nena es preparava per tirar-s'hi, quina diferència de quan li diem que toca banyar! Ha estat jugant una bona estona banyant-se i banyant a la seva nina, entrant i sortint i tapant-se amb el llençolet del seu germà. Un dels tres llençolets que vaig preparar pel germà, amb qui jo estava asseguda mirant com jugava ella.

Ara, els dos fan la migdiada i la terrassa ha quedat abandonada, amb la nina prenent el sol (i assecant-se), el llençolet voleiant en el poc vent que fa i la banyera esperant que torni la tempesta. A la nit passarà a ser una terrassa d'espelmes, taula i sopar relaxat. Les diferents cares d'una terrassa.

5 comentaris:

  1. Narrat així em recorda als anuncis del Ikea jeje
    Digues que si, el cas es aprofitar bé el que tenim :) A gaudir d'aquest sopar relaxant amb esplemes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja... em faré publicista d'ikea, que m'encanten els anuncis :)

      i el sopar... potser avui ho intentem perquè hem tornat a ser una parella separada, sopem per torns perquè hem de fer torns per posar a dormir els dos bitxos: un no té horaris i l'altra diu que estem a l'estiu i que no vol dormir... és un caos els vesprés a casa!

      Elimina
  2. Quina sort poder gaudir d'una terrassa! La de joc que dóna...

    ResponElimina
    Respostes
    1. í, ens queixem molt perquè la considerem petita però la disfrutem tot el que podem!

      benvinguda bydiplodoc!

      Elimina
  3. quin post tan bonic!! quanta raó i que proper tot plegat :))

    guapa, bosses de mà ja no en tinc... Pots preguntar a keboniko, que crec que encara n'hi quedaven a l'ari (t'hauràs d'afanyar pq a finals de mes tanca!!!). Si no, també ho pots preguntar a Bulbo. Si a cap dels dos llocs no n'hi ha, i no et corre pressa, escriu-me i ja te'n faré una ;)

    una abraçada!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...