dimarts, 26 d’abril del 2011

Petit Pan

Quan la Mar tenia pocs mesos ens van regalar una camisa molt estampada. Va ser un amor a primera vista. Llàstima que en aquella época creixia molt depressa i la vam utilizar realment poc.

Sempre l’he tingut en ment aquesta camisa, però quasi havia oblidat d’on va sortir (d’una botigueta de París molt mona va ser el comentari de qui ens la va regalar) fins que fent neteja de roba d’hivern va aparèixer no la camisa, sinó l’etiqueta. Amb la seva adreça web.



Hi he entrat i m’he tornat a enamorar. Es presenten així:

En septembre 2000, un colis de Chine est arrivé par la poste. Il contenait un ensemble mignon à croquer: une petite veste et un petit pantalon molletonné. C'était un présent confectionné à la main et envoyé en cadeau de bienvenue par la maman de Pan pour son petit-fils.
J'ai adoré la richesse des imprimés: des petits motifs pétillants, audacieux et des couleurs franches comme je les affectionne. J'ai été émerveillée par cette tenue confortable et douillette dont on habille les enfants dans ces contrées lointaines. Habillé de son cadeau, Emile, notre fils, semblait lui aussi comblé.
Ainsi naquit l'histoire de Petit Pan dans notre esprit.



Ha anat directe entre els meus favorits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...