dimarts, 21 d’abril del 2015

Atelier:Primers passos de costura

Fa uns dies en una activitat de l'escola la gran de casa va aprendre a cosir un botó. O almenys això és el que explica perquè la veritat és que ha demanat que li doni botons, agulla, fil i tela per ensenyar-ho però hem trobat el moment. Això l'ha envalentonat per considerar que sap cosir també amb màquina.

I aquest cap de setmana li ha entrat al cap que necessitava un estoig per guardar els seus colors. I que serà fàcil de cosir. Sí. Una versió senzilla és fàcil de cosir, així que li vaig fer triar una tela estampada que li agradés, una cremallera prou llarga i va voler seure al meu costat a veure com cosia.Bé, seure a veure com cosia jo és un dir, perquè morta de curiositat va voler provar la màquina ella.

I així vam cosir a quatre mans. Jo donava les indicacions i agafava la tela amb les mans i ella amb el peu portava el pedal. El seu primer estoig. Senzill però cosit per ella.

I contenta guarda els seus colors. No és el millor estoig. No té dues capes i és més que senzill. Botons a mà i cremalleres amb màquina. Poc a poc aprenem a cosir.

I si voleu recordar una activitat que vam fer fa temps sobre cosir coses amb nens podeu recordar el post que ens va escriure l'Àngela: Cosint paper

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...