divendres, 24 d’octubre del 2014

Aparador: Pintem bufant

Com es presenta el cap de setmana?

Per si encara no sabeu què fareu aquest dissabte o diumenge i voleu tenir els nens distrets una estona podeu fer dibuixos amb pintures. Això sí, prepareu el terra amb papers de diaris...

I direu, dibuixos amb pintures que típic. Però són dibuixos en els que no utilitzarem les mans. Què, encara us sembla típic i fàcil? Fàcil sí, molt. Fins i tot els més petits de casa hi poden participar.

Necessitem unes cartolines. Les que nosaltres vam fer servir tenien fets uns dibuixos prèviament per poder retallar després.  Pots de pintura, quan més líquida millor. Canyetes, d'aquestes que es fan servir per beure la llet.
Amb els colors que ha escollit el nen escampeu quatre taques de pintura pel paper. El nen, amb la canya a la boca, ha de bufar aquestes taques de pintura perquè es vagin escampant.



Si en el nen li costa bufar teniu l'alternativa d'utilitzar una esponja.

En mica en mica que el nen bufi veureu com el color es va escampant, barrejant i adoptant formes d'allò més originals i diferents d'un dibuix a altre.

Una vegada sec es pot optar per retallar (si teniu, com era el nostre cas, un dibuix fet) amb un punxó o guardar el dibuix per poder-ne fer un àlbum amb tots els dibuixos fets en un any. Nosaltres vam optar per la versió punxó. I així, anant resseguint la línia, forat per forat, vam anar retallant el nostre dibuix.

Espero que passeu una estona distreta fent molts dibuixos. I sobretot, no us deixeu la bata! I si voleu veure com va acabar el nostre dibuix... haureu de seguir el twitter i/o el facebook :)





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...