divendres, 31 d’octubre de 2014

Aparador: Festes vitaminades amb Vitamina d*

Us agraden les festes temàtiques? Cada vegada que s'acosta una celebració especial decoreu la casa? Sou detallistes amb els vostres convidats? Teniu una comunió i voleu sorprendre els convidats?
Si heu respost que sí a alguna d'aquestes preguntes però hi afegiu un "m'agrada però no tinc temps" o "m'agrada però no sóc gens creativa" avui us porto una proposta per facilitar-vos aquesta feina.

Vitamina d* és la marca de la Sonia, una dissenyadora gràfica que ha encaminat la seva vida a preparar papereria, complements, etc. per poder decorar cada racó de casa, per preparar festes d'aniversari temàtiques. I no només prepara els kits sinó que si sou manetes us fa el disseny i vosaltres podeu fer el kit personalitzat a casa.


Es presenta així:

Porque todos celebramos fiestas alguna vez: Si no es el día de tu boda, son los cumples de los hijos o el aniversario de boda de nuestros padres… Todos disfrutamos celebrando algo. Y a mi lo que me gustan son los detalles en esas fiestas, verlas bien decoradas, personalizadas y cuidadas. 
 

Així que? Us animeu a la propera festa decorar amb Vitamina d*Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...