divendres, 21 de març del 2014

Slow walk: Milola

A Mataró, passejant per un d’aquests carrers cèntrics però gens comercial hi ha una petita pastisseria. Petita? No, no gaire. I a més es fan notar. Es fan notar perquè les responsables són un encant de persones, perquè els seus pastissos et traslladen a llocs somiats i perquè el lloc en sí ja et fa oblidar que ets a una ciutat, amb el bullici de la gent.

Una de les seves característiques és que tots els pastissos que fan, les galetes, etc. són sense gluten. Han buscat farines de diferent procedència per poder trobar aquell gust, aquella textura, als seus pastissos sense haver de patir per si ets celíaca. Fins i tot pels que no ho som menjar aquells pastissos fa oblidar que nosaltres no tenim problemes amb el blat i ens els mengem a gust. Es presenten així:

Quan vam fundar Milola ho vam fer amb el desig de crear una pastisseria diferent, el més natural possible, sense adulteracions, nutritiva, baixa en sucres i greixos i apte per a tots els públics. Sabíem que si el públic general tastava els nostres pastissos entendria que les farines integrals afegeixen riquesa de sabor; que reduir el sucre fa que la resta dels ingredients brillin més; que el gluten no és imprescindible i que, fins i tot aquells que no tenen problemes de celiaquia o intoleràcia, podrien apreciar la fàcil digestió d’un producte lliure de gluten. Aquest era el nostre objectiu. Trencar barreres i mites sobre la rebosteria dietètica. Competir d’igual a igual amb la pastisseria tradicional. I fer les coses bé. Amb artesania i exigint-nos a nosaltres mateixos el màxim per poder oferir els millors resultats.

Ara, després de tres anys, traspassen el negoci. És una oportunitat per aquells que vulgueu continuar amb la feina feta. Jo espero que qui ho agafi mantingui l’encant del lloc. I mentrestant assaboriré d’un bon pastís de pastanaga, el meu preferit.

Una altra proposta que us faig arribar és, a totes aquelles que teniu blog però el teniu poc treballat i esteu pensant en canviar-lo (o a les que no teniu blog però esteu pensant en tenir-ne un) i voleu saber com es treballa des de dins, com es fa un pla de contingut i així anar agafant idees o aprendre us ofereixo seguir el dia a dia d’un blog en construcció. És la meva altra feina i us convido a participar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...