divendres, 14 de març del 2014

Slow walk: Les nenes volen inventar, i els nens també!

Fa un temps va sortir aquest vídeo, aprofitant la campanya de Nadal, per conscienciar que les nenes també volen ser inventores, no jugar solament amb nines i cuinetes.



Si teniu nenes, i també nens, a qui els hi agradin els invents i les ciències podeu consultar aquesta web que us presentem:

Surtderecercapercatalunya.cat té l’objectiu de donar a conèixer a tots els públics les activitats de divulgació científica que realitzen els centres de recerca i les universitats de Catalunya, així com també els museus, parcs naturals, fundacions, institucions diverses, etc.  A més del portal divulgatiu surtderecercapercatalunya.cat, també es poden consultar les diverses activitats a través del compte Twitter @surtderecerca així com a la pàgina de Facebook Recercat.

I entre altres activitats podeu anar per exemple a aquesta de La veu dels arbres, espectacle de clowns i muntatge audiovisual que es centra en la ciència que estudia els anells de creixement dels arbres i de les plantes llenyoses. Segur que serà una manera ben lúdica d’entendre del què treballa un amic de la família, que es dedica a conèixer els anys dels arbres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...