divendres, 15 de novembre del 2013

València en menys de 48 hores

Sí, un cap de setmana per València. I sí, en menys de 48 hores perquè hem de descomptar l'estona de cotxe que ens suposa a nosaltres anar cap allà. Sort que tenim dos nens que són dos sols al cotxe (en certs moments són dos dimonis i a més no sincronitzats).


Una visita obligada és a la Ciutat de les Arts. O la ciutat de les bicicletes, ja que hi ha molta gent que hi passeja amb la bici. Sense entrar en consideracions de qui o com es va construïr (i sense pensar en quin estat es trobarà d'aquí a uns anys) si us agrada l'arquitectura i fer fotografies és un lloc per perdre's una bona estona.
D'aquí vam anar a l'Oceanogràfic. Si vas amb criatures d'edat de veure-ho tot, ho veuràs tot. Crec que no ens vam oblidar de cap piscina, de cap peix, de cap criatura vivent.

Com que el diumenge ens esperava una bona estona de cotxe vam anar a fer de criatures. En el millor significat de la paraula. Al parc Gulliver. Allà on un gegant va caure adormit i es va convertir en tobogans. Allà on els pares, amb l'excusa que hem de controlar als nostres fills, disfrutem més que ells.

I ens vam deixar moltes coses per visitar. El centre de la ciutat, el barri de Ruzafa... però això queda per un proper cap de setmana.

Si voleu veure altres coses a visitar a València podeu veure què comenten des de Mammaproff

I per acabar us deixem amb la nostra habitació "temàtica".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...