dimarts, 1 d’octubre del 2013

JanPetit i Petits Camaleons

Avui us porto un post de la Diana Vidal de JanPetit.

I què és JanPetit? És una guia d’activitats per fer en família a Sant Cugat, però no només ensenya espais i activitats sinó que també ens mostra manualitats, consells i ens presenta altres santcugatenques i els seus fills.

I qui hi ha darrera JanPetit? Com quasi sempre, una mare que explica la seva experiència personal amb la voluntat que serveixi també per altres famílies, perquè descobreixin racons, activitats, etc a la seva ciutat. No he tingut el plaer de conèixer la Diana, però espero poder-ho fer aviat, en aquesta activitat que us presenta avui i que nosaltres hi assistirem) però és entusiasta, que anima amb les activitats que proposa a sortir, a passar-ho bé i a disfrutar.

Espero que vosaltres també disfruteu!


El proper cap de setmana (5 i 6 d’octubre) es farà a Sant Cugat la segona edició del Festival Petits Camaleons. És el primer festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 14 anys. Els nens són els protagonistes i tot està  dissenyat perquè puguin gaudir de la música. Volums adequats, horari diürn, concerts curts, varietat d’estils i d’artistes amb una predisposició molt especial.


És una oportunitat única perquè els més petits i els pares o acompanyants puguem anar de festival amb tota normalitat. Un festival pensat per compartir en família.


Aquest any artistes com Gossos, Macaco, The Pinker, Andrea Motis, Els Catarres... i molts més ens oferiran un total de 23 concerts en dos dies.


Com a novetats cal destacar que aquest any hi haurà dos escenaris nous, un dels quals és la carpa del Circ Raluy, amb una capacitat de 800 persones, que permetrà espaiar més el temps entre actuacions i fer més senzills els desplaçaments entre escenaris.

Encara no heu comprat l’entrada? Doncs hi sou a temps. Aquí podreu trobar la programació detallada i els preus.


Pels que penseu assistir-hi, volem compartir algunes coses pràctiques que us anirà bé saber:

On aparcar? Si veniu amb cotxe, hi haurà una tarifa plana de 6€ per dia al pàrquing d’Esade Creapolis (Av. Torre Blanca, 57), just al costat d’on es fan tots els concerts. Si preferiu aparcar al carrer, proveu a la zona blava del mercat de Torre Blanca, sinó també podeu provar pels carrers del voltant (Av. Torreblanca, Av. Pla del Vinyet, Pau Casals, Av. de les corts catalanes).

On descansar? Dins del recinte hi ha previst el Petit Chillout un espai pensat per a pares i mares amb nens de 0 a 5 anys que necessitin un moment de descans per agafar forces. Es tracta de dues sales aïllades del soroll on trobareu lloc per seure còmodament, escoltar música relaxant i fer una migdiada si cal.


On deixar els cotxets? S’han habilitat quatre punts ben senyalitzats (Pàrquing) dins del recinte per deixar els cotxets. Els trobareu a cada escenari: Auditori, Aula Magna, Escola de Música i Carpa Raluy. No hi ha problema per circular amb cotxet pel recinte però tingueu en compte que hi ha escales, si podeu endur-vos una motxilla porta-nadons us anirà molt bé.

Hi haurà canviadors? Sí, tan al Hall de l’Auditori, com al Hall escenari pati, com al Hall exposició dels Pets hi ha lavabos amb canviador.

On podem dinar? Dins del recinte hi haurà una zona de pícnic preparada per poder comprar el necessari per dinar i berenar. Hi haurà dos punts de restauració freda i un punt de restauració calenta (entrepans, llom, patates, etc.). També es pot portar el menjar de casa.
Si preferiu parar una estona i menjar de restaurant, ben a prop en trobareu tres que recomanem perquè hi trobareu trones, menú infantil...
DolceVita- Av. Torreblanca 2 / 935 892 205. Podeu dinar a dins o a la seva terrassa. Té un menú de 15€ i un altre de 10,50€. Hi ha trones. No disposen de canviador als banys.
Telefèric- Av. Torreblanca 2-8 / 935 897 722. Està al costat del DolceVita, també té terrassa. El tipus de menjar són tapes, per cert boníssimes. No fan menú però si que podeu demanar algun plat. Tenen trones. No hi ha canviador als lavabos.
Versió Original- Av. Pla del Vinyet 10 / 935 879 481. Situat just davant de l’Auditori. Té una terrassa més petita. Hi podeu trobar un menú d’adult per 20€ i un menú infantil per 9€. Tenen trones. No hi ha canviador als banys.

Podrem veure els artistes? Si vols fer-te una foto amb el teu artista preferit, dins del festival hi haurà un espai perquè tots els que ho vulgueu us pugueu fer fotografies amb ells o demanar-los que us signin discos. És una oportunitat única perquè coneguem els grups que més ens agraden i compartir una estona amb ells.

Vols fer de periodista? L’InfoK ha organitzat el concurs de Petits Reporters per trobar els millors aspirants a periodistes. Els artistes es sotmetran a la roda de premsa més sincera que han fet mai,... i és que els nens preguntaran allò que voldran. Els guanyadors d’aquest concurs podran veure el concert des de dins, entre bambolines, i podran fer una visita a TV3 per saber-ne més d’aquesta professió i veure com es munta el programa en el mateix plató.

Concurs Petits Talents. Durant tot l’estiu Cugat.cat ha estat buscant els millors músics entre 10 i 16 anys per poder actuar dins el Festival. Ara ja sabem els guanyadors i durant el festival els podrem escoltar.

Res més! Esperem que us ho passeu súper bé! I que tots plegats gaudim de la música en família!


I si voleu col·laborar amb p'tit gat, ja ho sabeu, poseu-vos en contacte amb mi ptitgat@outlock.com

2 comentaris:

  1. Molt bonica la web!!!:) He entrat perquè he vist que havies fet una entrada dedicada a Jan PEtit i, de vegades, col.laboro amb ells!! Jo tinc un blog dedicat als meus 2 fills. Si tens un momentet i li vols fer una ullada, et deixo el link! http://personetescreatives.wordpress.com A veure què et sembla! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!
      I tant que li he fet una ullada, i més d'una que li faré! L'he trobat molt interessant i en cenrts moments divertit ;)

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...